İpucu
Stoğunuz veritabanından silindikten sonra geri alınması mümkün değildir. Bu nedenle öncesinde veritabanınızın yedeğini alabilirsiniz.
- Öncelikle silmek istediğiniz stoğun kartını açınız.
- 'Hrk.Rp.' seçeneğine tıklayarak 'Stok Hareket Raporu' ekranını açınız.
- 'Stok Hareket Raporu' ekranında stoğunuza ait olan mevcut hareketler gelecektir.
- Hareketin üzerini işaretleyerek 'Kaydı Aç' / 'Hareketi Aç' butonuna tıklayınız.
- Açılan kaydı siliniz.
- Tüm hareketler için aynı işlemi yaptıktan sonra stok hareket raporunda herhangi bir kayıt görmemeniz gerekmektedir.
- Ardından 'Stok Hareket Raporu' içerisinden 'Yetkili' ye tıklayarak 'Silinen Kayıtları Göster' seçeneğini işaretleyip filtreleme yapınız.
- Silmiş olduğunuz hareketler sıralanacaktır.
- Hareketin üzerini işaretleyip 'Aktif Kaydı Veritabanından Sil' diyerek bütün hareketleri veri tabanından siliniz.
- Tüm kayıtlar veritabanından silindikten sonra stok kartına dönerek stoğunuzu silebilirsiniz.









